«

»

Дълбок пилинг за лице с АНА и гликолови киселини

 NEW   »intensa MED «     Дълбок пилинг за лице с АНА и гликолови киселини

Ефективен метод за  химичен пилинг с киселини за успешно лечение на кожа увредена от слънцето.Системните лечения с плодови киселини водят до клетъчното деление  на базисния слой на кожата и неговото подновяване,както и на съединителната тъкан, която увеличава влагата и тонуса на кожата.Един от типичните признаци за възраста на кожата  е дългия цикъл на регенерация на кожата ,при младата кожа тя  е 28 дни.Един от значимите  ефекти е стимулирането на малки корнеоцити което допринася за видимото  подобряване състояние на кожата . Д-р Белтер   разработи концентрати със  специфични  комплекси  на базата на пет  стандартни растителни екстракти  за обновяването на кожата .

Захарна тръстика – гликолова киселина

Портокал и Лимон – плодова киселина

Боровинка – млечна киселина

Захарен клен – ябълкова и винена киселина

Алфа хидрокси киселините са доказали своята ефективност,те работят за да потискат пептидните връзки,които отговарят за възпроизвеждането на мъртвите кожни клетки и правят кожата по-млада и сияйна.Един курс на лечение с плодови киселини може да бъде ново начало  за вашата кожа,като заличава бръчките и  петната .Имат благоприятно действие особено при:

– кожа с широки пори и плоски белези

– кожа с акне и черни точки

– преждевременно стареене на кожата

–  кожа увредена от слънцето

 

         NEW Обезмаслител гел  Код 0741

Анти-възпалителен обезмаслител за освежаване на кожата преди курса на лечение с плодови киселини. Успокоява и охлажда кожата .Подготвя кожата за нанасяне на киселините Подходящ е за всеки тип кожа,не съдържа парфюм и консерванти.

Основни съставки: билков комплекс- хвощ,лайка,градински чай,розмарин,хвойна.Пантенол- анти-възпалително и лечебно действие.Алантоин-предотвратява появата на еритема.Хлорхексидин:лека дезинфекция и почистване.

Начин на приложение: Напоете два памучни тампона и разтрийте  лицето и шията.

 

 

                              NEW Неутрализиращ гел  Код 0745

Неутрализиращ гел с РН 8,7, който намалява киселинността по време на лечението.Подходящ за всякакъв тип кожа,почиства и неутрализира действието на киселините.

Основни съставки: сода бикарбонат и глицерин.

Начин на приложение: Преди неутрализация,махнете киселината с влажни ръкавици и нанесете гела навсякъде.Ненесете бързо и равномерно и не смесвайте с киселина.

 

NEW Дерма киселини концентрат 10% 20% 40%

Код 0742/0743/0744

 

Гел с 10%,20%,40%  плодови киселини с pH 2,5.Плодов киселинен комплекс за химичен пилинг ,разрешен за прилагане само от обучени професионалисти.Подходящ за  кожа с разширени пори ,предразположена към акне,кожа с еластоза,кожа с преждевременно стареене ,както и за удебелена и набръчкана кожа.

Противопоказания:

-остри инфекции, херпес и други вирусни брадавици

– розацея и остра купероза

–  възпалена или раздразнена кожа с неясен произход

– възпалено акне

– много чувствителна или временно раздразнена кожа

– след слънчеви бани през лятото

–  след епилация

–  непоносимост към плодови киселини

Химичен пилинг за кожно обновяване ,премахва роговия слой на кожата и я подмладява.

Основни съставки:Плодов екстракт съдържащ плодови киселини:гликолова киселина от захарна тръстика,млечна киселина от боровинка,плодова киселина от портокал и лимон,винена киселина от клен:обновява скоростта на клетъчното обновяване.

Начин на приложение: Предпазните мерки трябва да се спазват стриктно.Киселините трябва да бъдат неутрализирани  след контакт с кожата.Прилагат се само след  успешно практическо обучение.Прилага се само върху здрава кожа.Да се избягва контакт с очите и лигавиците.Да се пази от достъп на деца.

 

NEW Дерма реню флуид 10%        Код 746

 

Лека емулсия със специална формула от плодови киселини.Редовната употреба  води до намаляване на разширените пори,намалява пигментацията на кожата и бръчките.Подходящ и за вечерна грижа по време на лечение с плодови киселини.Той съдържа 10% плодови киселини,рН 3,5 и стимулира дермалната регенерация.Подходящ за кожа с широки пори,кожа предразположена към акне,еластоза,преждевременно стареене на кожата и появата на врастнали косми.Лека,немазна крем-гел текстура, която подмладява кожата и я прави  гладка.

Основни съставки: дерма липидномембранна структура:патентована биомиметична лидна основа.Сквален:висикокачествени мазнини близки до кожата от растителен произход.Плодови екстракти съдържащи плодови киселини:гликолова киселина от захарна тръстика, млечна киселина от боровинка,плодова киселина от портокал и лимон,винена киселина от клен:обновява скоростта на клетъчното обновяване.

Начин на приложение: Може да се използва като нощен крем. Да се избягва контакт с очите и лигавиците.Измийте ръцете си след прилагането му върху кожата.Да се пази от деца.Ако е необходимо се прилага 1 час вечер преди лягане.

Внимание:

При лечение с плодови киселини, кожата става по-чувствителна и е препоръчително да се използва висока защита от слънцето.За обновяване на кожата се изисква регенерираща грижа .

 

NEW Скин олео серум 10 %  Код 747

 

Иновативен  анти-бръчки олео серум с 10% плодови киселини ,рН 3,5,регенерира кожата ,подходящ за нощна грижа.Подходящ за преждевременно остаряла кожа,бръчки и много суха кожа,кожа с еластоза ,разширени пори и кожа увредена от слънцето.Лека текстура,възстановява кожата ,подмладява и намалява образуването на бръчки.

Основни съставки: Олио от жожоба:високо качество на течен восък,който подхранва кожата.Масло от моркови:богато на бета-каротен и регенерира кожата. Плодови екстракти съдържащи плодови киселини:гликолова киселина от захарна тръстика, млечна киселина от боровинка,плодова киселина от портокал и лимон,винена киселина от клен:обновява скоростта на клетъчното обновяване.Витамин Е:анти-оксидант свързващ свободните радикали.Витамин А:стимулира регенерацията на клетките.Астаксантин: силно анти-оксидантно вещество от морски водорасли.

Начин на приложение: Използвайте като нощна грижа.Избягвайте контакт с очите и лигавиците.Измийте ръцете си след нанасяне.Да се пази от деца. Ако е необходимо се прилага 1 час вечер преди лягане.

Внимание:

При лечение с плодови киселини, кожата става по-чувствителна и е препоръчително да се използва висока защита от слънцето.За обновяване на кожата се изисква регенерираща грижа .

 

Стъпка                                                                      Продукти

Почистване Задължително обезмаслете с обезмасляващия гел зоната която ще третирате
Пилинг Пилинг гел, 10,20,40 %  на цялото лице, шия, или в зоните където ще работите, гръб, бедра,
Неутрализиране Задължително измийте третираната зона с вода след което нанесете от неутрализиращия гел с лек масаж бързо и равномерно количество по цялата зона.Отсранете с памучни тампони напоени с вода
Защитен крем Използвайте крем със слънцезащитен фактор SPF1530 , 50
NEW      Line MED  Дълбок пилинг за лице с АНА и гликолови  киселини  
Обезмаслител гел о741 500 мл
Дерма киселини концентрат 10 % о742 50 мл
Дерма киселини концентрат 20 % о743 50 мл
Дерма киселини концентрат 40 % о744 50 мл
Неутрализиращ киселинноста гел о745 500 мл
Скин олео серум 10 % 747 30 мл  
Дерма реню флуид 10 % 746 30 мл  
  1. Химичният пилиг се работи от челото към брадичката. Посоката на нанасяне се движи от вътрешната страна на ухото към устата. company structures Последно се третира зоната на носа.
  2. Химичният пилинг може да намалите концентацията му с помоща на дестилирана вода.
  3. Времетраене – започва се от 3-5 мин и се стига   до 15 мин

На добро осветление, наблюдавайте кожата.  Не винаги има зачервяване или щипане.

  1. Процедурата завършва със  защитен крем
  2. Клиентката е препоръчително да използва  продукти със слънцезащитен фактор. Препоръчваме крем с фактор 15, 30,50 от серията  SUN  на Dr.Belter

При закупуване на терапията  фирмата предлага безплатно обучение   За контакти : БОНИВИТО, София, ул. Хан Аспарух 51 , тел 02/980 45 56, 0882 202 253,  0885 391 274,   www.bonivito.com, email: office@bonivito.com ,bonivito_trade@abv.bg  facebook: bonivitohttp://bonivito.com/?p=1400