«

»

Мастър Клас Хиперпигментация

MezoPharma Peel ще имаме щанд и ще направим две безплатни демонстрации за Вас:
Първа от от 11.30 ч. – 12.30 ч. и втора от 13.30 ч. до 14.30 ч.

🆕 Тема на демонстрацията: „Иновативен подход на лечение чрез киселините на Mezopharmа. Резулти при хиперпигментация, акне, подмладяване.„

💆‍♀️Тренер на демонстрацията:
г-жа Елеонора Велинова

MezoPharma Peel е специално разработена линия от полски дерматологични продукти, която предлага специални и индивидуално подбрани терапии, които елиминират кожни проблеми, като загуба на еластичност, пигментация, акне, бръчки. Обновявават кожата.
Благодарение на иновативните рецепти и екологичните съставки, сертифицирани от EcoCert, продуктите на MezoPharma са не само ефективни, но и безопасни за клиента и околната среда.
Цялата линия се състои от продукти, които могат да бъдат свързани заедно за постигане на максимален ефект. Професионалното третиране започва с анамнеза на състоянието на клиента и какво се цели да се постигне.

✅ Основни продукти за работа

Почистваща пяна – за пигментаци, акне, подмладяване. Пяната MezoPharma се базира на екологични и много деликатно почистващи съставки, затова не представлява опасност за много чувствителната кожа. Съдържащите се в пяната измиващи съставки са основани на амфотерични компоненти – т.е. отрицателни и положителни частици, които почистват кожата, без да я дразнят.

Препил Тоникът – за пигментаци, акне, подмладяване, представлява специална форма на окисляваща течност с pH 4.0. Функции на тоника: подготовка на кожата преди пилинг терапии MezoPharma PEEL; силно кератолично действие преди водородно почистване; комбиниране на ефектите от естетичните терапии – напр. мезотерапия с игла и микроигла; подготовка на кожата с високи технологии – напр. радиочестота с игла и микроигла, електропорация.

Пилинг – Иновативното при киселините MezoPharma PEEL е използването на специална основа на база на растителен гликол, който позволява дори още по-ефективен MezoPharma пилинг.

Козметикът може да избира:
– гликолова киселина 30% p H 1.0
– гликолова киселина 50% p H 0.8
– млечна киселина 30% p H 1.6
– млечна киселина 50% p H 1.4
– азелоглицин 10% p H 5.0
– пирогроздена киселина 40% p H 1.2
– комплекс ферулова киселина p H 1.8
– комплекс пирогроздена киселина p H 1.8