↑ Връщане към Апаратура

Мезоролер


Имаме удоволствието да Ви предложим  Мезоролери за професионална употреба – идеалното допълнение към продуктите на DR.BELTERcosmetic

Революцията в дермаролерите, включващ в себе си няколко технологии, които го правят по-добър, а същевременно по-евтин и екосъобразен, тъй като разполага с възможност за смяна на ролерите. Дермаролерът комбайн включва в себе си цели 4 от най-новите технологии, които действат синергично една спрямо друга.IMG_32715
– Сменяем ролер с 540 игли.
– Галваничен ток
– 4 вида ярка светлина в строго определен спектър.
– Вибрация.
– Галванично напрежение:

Галваничното напрежение представлява микротокови импулси, които симулират естествените биоимпулси на тялото.
Посредством галваничния ток може да бъде ускорено усвояването на полезни вещества, нанесени върху кожата, освен това и стимулиране на производството на високи дози колаген, нужен за естествената регенерация на тъканите.


Мезоролер

Мезоролер (Дермаролер) е патентован уникален уред в света на козметиката и медицината, подходящ за не хирургически интервенции и лечение на различни кожни проблеми като стрии, белези, бръчки, хиперпигментация и други. Представлява валяк с различен брой микроигли върху него, който се използва за трансдермално приложение на активни вещества в кожата.

Много често слушаме как наши клиенти хвалят различни кремове за лице и тяло, колко са „вълшебни“ в действието си, какъв съвършен състав имат и т.н. Но повечето от тях не знаят един прост факт: кожата е създадена от природата така, че да бъде ограда на организма от проникването на химически вещества. Поради тази причина едва 10% от нанесения „вълшебен крем“ достига до по-дълбоките ѝ слоеве. Чрез Мезоролер е възможно чак 90% от нанесените активни вещества да проникнат в кожата. Но как точно?

Търкаляйки се по повърхността на кожата, Мезоролер създава микроканали. Дълбочината им зависи от дължината на микроглите. Перфорирайки роговия слой, а понякога дори по-дълбоките слоеве на кожата, Мезоролер създава хиляди микроканали, през които активните вещества директно навлизат в кожата. Процесът е подобен на мезотерапия, но много по-безболезнен, дори  да звучи невероятно. Повярвайте Мезоролер е един наистина революционен уред. Благоприятните ефекти за кожата не свършват дотук.

Процесите, които се осъществяват в кожата си имат свой правилник. Например, ако паднете и си олющите коляното какво прави кожата? Регенерира се! Оздравява! И на това просто обяснение се основава работата на Мезоролер. Създавайки микроканали в кожата, мезоролер създава микротравми и кожата веднага си казва:“Наранена съм, трябва да оздравея. Почвам веднага да създавам колагенови и еластинови влакна. Да създавам чисто нови кожни клетки!“ Този процес е напълно естествен за организма. Без химия, напълно безвредно. Точно в това се крие красотата на този малък, но същевременно уникален уред Мезоролер

В резултат на гореописаното се образува нов, млад слой кожа, образуват се нови кръвни съдове, подобрява се текстурата на кожата, тя се затяга и заздравява, белезите се изглаждат. Неприятните стрии започват да намаляват размера си и постепенно се образува еластична структура, наподобяваща структурата на нормална кожа. При въздействието на Мезоролер се намалява и хиперпигментацията.

Мезоролер е изключително ефективен при косопад. Двойният процес на перфорация и проникване на активни препарати в кожата задействат механизма за растеж на косата. Процедурата с Мезоролер е препоръчителна при провеждане на терапии против загуба на коса. Тя рязко стимулира специфичните фибробласти на кожата на главата.

Клиничните изследвания показват, че Мезоролер е в пъти по-ефективен от лазерното подмладяване, микродермабразио или химическия пилинг взети заедно. http://bonivito.com/?page_id=1257 http://bonivito.com/?page_id=1257 http://bonivito.com/?page_id=1257Дълбокото проникване в кожата освен, че стимулира производството на колаген и еластин, оспособява проникването на терапевтична козметика и повишава ефективността на въздействието им върху кожата.

мезоролерТри основни причини, поради които да използвате Мезоролер:

 • Мезоролер е революционен. Употребата му и крайния резултат по нищо не се различават от резултатите, постигнати с лазер или други козметични методи, като допълнително не уврежда защитната бариера на кожата.
 • Мезоролер е ефективен. По никакъв начин не отстъпва на ултразвуковите процедури, мезотерапия или микродермабразио.
 • Мезоролер е безопасен. Не се изпитва болка, времето за възстановяване е значително по-кратко и няма никакви усложнения след употребата му.

Нежното стимулиране на кожата, посредством Мезоролер е много „по-дружелюбно“ за кожата и съответно по-ефективно от много други инвазивни козметични процедури. Мезоролер оставя защитната бариера на кожата цяла и невредима. Създадените микроканали се затварят до няколко часа след употребата му – точно толкова, колкото е необходимо, за да се създаде нов колаген и пациентът да продължи с ежедневните си дела.

Няколко невероятни особености на Мезоролер:

 • Мезоролер е значително по-евтин и ефективен в сравнение с традиционните козметични процедури.
 • Мезоролер е дълготраен – практичният му дизайн и материалът, от който е изработен дават възможност да се използва дълго, ако естествено се следват правилно инструкциите за употреба.
 • Мезоролер е предназначен за широк кръг проблеми, свързани с кожата – стрии, целулит, тъмни петна, белези, бръчки, разширени пори и т.н.

Факти, свързани с употребата на Мезоролер:

 • Може да се употребява на всички части на тялото.
 • Може да се прилага върху тънка кожа.
 • Стимулира образуването на голямо количество колагенови и еластинови влакна.
 • Съхранява епидермиса по време на процедури.
 • Не причинява болка.
 • Не причинява увреждане на кожата.
 • Няма известни странични неблагоприятни ефекти.

Какво е мезоролер?

Кожата е нашата защитна обвивка. Тя е бариерата между нас и враждебния външен свят. Затова, нанасяйки крем върху нея, само около 0,3% от неговите активни съставки успяват да превъзмогнат епидермиса и да достигнат дермата. Това е причината да бъде измислена системата за микроперфорации на кожата.Логиката, лежаща в този метод е неопровержима, а резултатите са видими. …

Разгледайте страницата »

Начини на работа

ДЕЗИНФЕКЦИРАЙТЕ ВИНАГИ СВАЛЕНА ГЛАВА, ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА УВРЕДИТЕ ЕЛЕКТРОНИКАТА НА АПАРАТА ПОСТАВЯНЕТО НА ГЛАВАТА СТАВА СЪС СПАЗВАНЕ НА ПОСОКИТЕ R-L (ДЯСНО-ЛЯВО) ВАЖНИ СА ЗА ГАЛВАНИЧНОТО НАПРЕЖЕНИЕ ВСЯКА ГЛАВА ИМА ОБЕЛЕНА ЧАСТ ТОЧНО ПО СРЕДАТА В ЗАДНАТА ЧАСТ. ТОВА НЕ Е ДЕФЕКТ, ТАКА СЕ РАЗДЕЛЯ ГАЛВАНИЧНИЯ ТОК НА +/- ПОСТАВЯНЕТО НА ГЛАВАТА СТАВА С РЪКАВИЦИ И …

Разгледайте страницата »