↑ Връщане към Мезоролер

Какво е мезоролер?

Кожата е нашата защитна обвивка. Тя е бариерата между нас и враждебния външен свят. Затова, нанасяйки крем върху нея, само околоmez1 0,3% от неговите активни съставки успяват да превъзмогнат епидермиса и да достигнат дермата.
Това е причината да бъде измислена системата за микроперфорации на кожата.Логиката, лежаща в този метод е неопровержима, а резултатите са видими. Само за няколко минути апликация върху кожата, Вие правите милиони микроперфорации – пряк път на активните вещества до навлизане в дермата. Микроперфорациите сами по себе си представляват контролирани в дълбочина и ширина микротравми.Клинично е доказано, че миротравмичките, които прави дермаролера силно стимулират кожата да образува собствен колаген и еластин. В същото време процедурата е съвсем безопасна и не изисква време на възстановяване. Процедурата с дермаролерите над 0,3 мм не се определя като приятна. Когато игличките са по-дълги от 0,3 мм, те достигат до дермата. Някои хора намират иглите от 0,5 мм за болезнени.

Нашите професионални дермаролери са единствените, които разполагат с двойна технология за елиминиране на болката. Така при по-дълги игли пациентът лежи спокойно на кушетката без дори да се мръщи. http://bonivito.com/?page_id=1271 http://bonivito.com/?page_id=1271Технологията на обезболяване на нашите професионални дермаролери е толкова мощна, че пациентът може да заспи на кушетката. Нашите клиенти потвърждават с пълна сила това твърдение.

Процедурата, извършвана с дермаролер е изключително мощно средство за изцяло подновяване на кожата. Това е причината успешно да се повлияват следоперативни белези, бръчки, белези след акне, а също и пигментни петна. Методът е доказал себе си като достойна алтернатива на лазерния ресърфисинг, в същото време при спазване на правилата за дезинфекция на ръцете, зоната за третиране и главата на дермаролера с медицински спирт с концентрация точно 70%, процедурата е напълно безопасна и без странични ефекти.

 

1234-1-561x250