↑ Връщане към Dr.Belter cosmetic

»intensa MED « Дълбок пилинг за лице с АНА и гликолови киселини

»intensa MED « Дълбок пилинг за лице с АНА и гликолови киселини

Ефективен метод за  химичен пилинг с киселини за успешно лечение на кожа увредена от слънцето.Системните лечения с плодови киселини водят до клетъчното деление  на базисния слой на кожата и неговото подновяване,както и на съединителната тъкан, която увеличава влагата и тонуса на кожата.Един от типичните признаци за възраста на кожата  е дългия цикъл на регенерация на кожата ,при младата кожа тя  е 28 дни.Един от значимите  ефекти е стимулирането на малки корнеоцити което допринася за видимото  подобряване състояние на кожата . Д-р Белтер   разработи концентрати със  специфични  комплекси  на базата на пет  стандартни растителни екстракти  за обновяването на кожата .

Захарна тръстика – гликолова киселина

Портокал и Лимон – плодова киселина

Боровинка – млечна киселина

Захарен клен – ябълкова и винена киселина

Алфа хидрокси киселините са доказали своята ефективност,те работят за да потискат пептидните връзки,които отговарят за възпроизвеждането на мъртвите кожни клетки и правят кожата по-млада и сияйна.Един курс на лечение с плодови киселини може да бъде ново начало  за вашата кожа,като заличава бръчките и  петната .Имат благоприятно действие особено при:

– кожа с широки пори и плоски белези

– кожа с акне и черни точки

– преждевременно стареене на кожата

–  кожа увредена от слънцето

       

    0741_cleansinTonerОбезмаслител гел  Код 0741


Анти-възпалителен обезмаслител за освежаване на кожата преди курса на лечение с плодови киселини. Успокоява и охлажда кожата .Подготвя кожата за нанасяне на киселините Подходящ е за всеки тип кожа,не съдържа парфюм и консерванти.

Основни съставки: билков комплекс- хвощ,лайка,градински чай,розмарин,хвойна.Пантенол- анти-възпалително и лечебно действие.Алантоин-предотвратява появата на еритема.Хлорхексидин:лека дезинфекция и почистване.

Начин на приложение: Напоете два памучни тампона и разтрийте  лицето и шията.

 

 

 

 Неутрализиращ гел  Код 0745


0745_neutralizing gel

Неутрализиращ гел с РН 8,7, който намалява киселинността по време на лечението.Подходящ за                 всякакъв тип кожа,почиства и неутрализира действието на киселините.Основни съставки: сода бикарбонат и глицерин.Начин на приложение: Преди неутрализация,махнете киселината с влажни ръкавици и нанесете гела навсякъде.Ненесете бързо и равномерно и не смесвайте с киселина.

 

 

 

 

DermAReNew_fruit acid group Дерма киселини концентрат 10% 20% 40%     Код0742/0743/0744


Гел с 10%,20%,40%  плодови киселини с pH 2,5.Плодов киселинен комплекс за химичен пилинг ,разрешен за прилагане само от обучени професионалисти.Подходящ за  кожа с разширени пори ,предразположена към акне,кожа с еластоза,кожа с преждевременно стареене ,както и за удебелена и набръчкана кожа.

Противопоказания:

-остри инфекции, херпес и други вирусни брадавици

– розацея и остра купероза

–  възпалена или раздразнена кожа с неясен произход

– възпалено акне

– много чувствителна или временно раздразнена кожа

– след слънчеви бани през лятото

–  след епилация

–  непоносимост към плодови киселини

Химичен пилинг за кожно обновяване ,премахва роговия слой на кожата и я подмладява.

Основни съставки:Плодов екстракт съдържащ плодови киселини:гликолова киселина от захарна тръстика,млечна киселина от боровинка,плодова киселина от портокал и лимон,винена киселина от клен:обновява скоростта на клетъчното обновяване.

Начин на приложение: Предпазните мерки трябва да се спазват стриктно.Киселините трябва да бъдат неутрализирани  след контакт с кожата.Прилагат се само след  успешно практическо обучение.Прилага се само върху здрава кожа.Да се избягва контакт с очите и лигавиците.Да се пази от достъп на деца.

 

 fluidДерма реню флуид 10%        Код 746


Лека емулсия със специална формула от плодови киселини.Редовната употреба  води до намаляване на разширените пори,намалява пигментацията на кожата и бръчките.Подходящ и за вечерна грижа по време на лечение с плодови киселини.Той съдържа 10% плодови киселини,рН 3,5 и стимулира дермалната регенерация.Подходящ за кожа с широки пори,кожа предразположена към акне,еластоза,преждевременно стареене на кожата и появата на врастнали косми.Лека,немазна крем-гел текстура, която подмладява кожата и я прави  гладка.

Основни съставки: дерма липидномембранна структура:патентована биомиметична лидна основа.Сквален:висикокачествени мазнини близки до кожата от растителен произход.Плодови екстракти съдържащи плодови киселини:гликолова киселина от захарна тръстика, млечна киселина от боровинка,плодова киселина от портокал и лимон,винена киселина от клен:обновява скоростта на клетъчното обновяване.

Начин на приложение: Може да се използва като нощен крем. Да се избягва контакт с очите и лигавиците.Измийте ръцете си след прилагането му върху кожата.Да се пази от деца.Ако е необходимо се прилага 1 час вечер преди лягане.Внимание:При лечение с плодови киселини, кожата става по-чувствителна и е препоръчително да се използва висока защита от слънцето.За обновяване на кожата се изисква регенерираща грижа .

 

oleo serumNEW Скин олео серум 10 %  Код 747


Иновативен  анти-бръчки олео серум с 10% плодови киселини ,рН 3,5,регенерира кожата ,подходящ за нощна грижа.Подходящ за преждевременно остаряла кожа,бръчки и много суха кожа,кожа с еластоза ,разширени пори и кожа увредена от слънцето.Лека текстура,възстановява кожата ,подмладява и намалява образуването на бръчки.

Основни съставки: Олио от жожоба:високо качество на течен восък,който подхранва кожата.Масло от моркови:богато на бета-каротен и регенерира кожата. Плодови екстракти съдържащи плодови киселини:гликолова киселина от захарна тръстика, млечна киселина от боровинка,плодова киселина от портокал и лимон,винена киселина от клен:обновява скоростта на клетъчното обновяване.Витамин Е:анти-оксидант свързващ свободните радикали.Витамин А:стимулира регенерацията на клетките.Астаксантин: силно анти-оксидантно вещество от морски водорасли.

Начин на приложение: Използвайте като нощна грижа.Избягвайте контакт с очите и лигавиците.Измийте ръцете си след нанасяне.Да се пази от деца. Ако е необходимо се прилага 1 час вечер преди лягане.

Внимание:

При лечение с плодови киселини, кожата става по-чувствителна и е препоръчително да се използва висока защита от слънцето.За обновяване на кожата се изисква регенерираща грижа .

 

 

http://bonivito.com/?page_id=1397