↑ Връщане към Апаратура

Диоден лазер за епилация 808 nm

Класическата дължина на вълната в лазерната епилация е  така нареченият златен стандарт е 808 – 810nm. Тя предлага дълбоко проникване в космения фоликул, висока средна мощност и по-висок интензитет. Това прави вълната напълно безопасна за околната тъкан и за прилежащите органи. Подходяща за третиране на зони с по – прекомерно окосмяване като крака, ръце, гръб. Това е и най-широко приложимата работна дължина на вълната. Подходяща за всеки тип кожа и приложима при всички зони на окосмяване.Лазерният сноп с дължина на вълната 808 nm може ефективно да проникне в епидермиса, за да достигне дълбоката тъкан на космения фоликул, по-специално, да настрои продължителността на импулса за защита на целевата тъкан и в подходящия момент осигурява достатъчна енергийна мощност

Предимства:

-Ефективно третиране на всички цветове на косама , и кожата

-Бързо премахване на всички косми от различните части на тялота

-Бърз и лесен за работа апарат

Удобният опит на лечението приема регулируема широчина на импулса от 20-950 мм, добър пик на абсорбция, лек режим на действие, приложим към всичките 6 типа кожа и различна дебелина на косата. Той е комбиниран с TEC + Sapphire контактна охладителна система, облекчава болката много, като използва традиционните методи за премахване на космите. Това е по-удобно, по-популярно от потребителите.

. Бърз процес на обработка Размер на 10х16 мм голям петно, третиране на голяма площ на кожата веднъж, постигане на бързи резултати от отстраняване на космите.

 

 

Laser type continuous wave laser
Wavelength 808 ± 3 nm
Power up to 100%
Energy density 115J/cm ²
Pulse repetition frequency 1.0,2.0,3.0,4.0,5.0,6.0 ……. 20Hz
Spot size 10x16mm
System Control full computer control, micro-processor based
Graphical user interface LCD touch screen
Laser emission indicator visual, green or red light
Off: No laser emission
Blinking: preparing to launch
Laser light remains lit

Beauty Equipment