↑ Връщане към Dr.Belter cosmetic

Линия Intensa Med ultra sensitive – Ултрачувствителна кожа

    Безкомпромисна грижа за много Свръхчувствителна кожа    

Причините за силно чувствителната кожа произтичат от различни видове нарушения на функциите на кожата. Отслабената защитна система причинява симптоми, като раздразнение, зачервявания (еритема), опънатост и сърбеж.

Съществуват редица фактори, които водят до появата на силно чувствителна кожа: стрес, околна среда, заболявания, склонност към невродерматитни състояния и употреба на неподходящи продукти – всички те могат да доведат до остри кожни реакции.  

Свръхчувствителността не се ограничава до определен тип кожа. В повечето случаи обаче, хората с по-светла кожа са тези, които имат по-тънка и суха кожа, както и хората с руса и рижа коса. Освен това някои обстоятелства, като онкологични лечения, възстановяване след операция и определени интензивни козметични процедури могат да направят кожата по-уязвима и чувствителна.  

„Капризната“ кожа неизменно се отразява на общото ни усещане за добро здраве. Ето защо този вид кожа изисква специални козметични грижи.  

Следните козметични продукти на DR.BELTER® са специално разработени за успокояване и подобряване на състоянието на чувствителната кожа.  

Те са формулирани по начин, който:

  • Възстановява и заздравява защитната липидна бариера на кожата  
  • Повишава хидратацията на кожата  
  • Успокоява раздразненията и зачервяванията
  • Предотвратява преждевременното стареене, причинено от слънцето

Продуктите са особено ефективни благодарение на

  • Патентованата биомиметична основа на формулата, която възстановява липидната бариера
  • Почти пълната липса на парфюми и оцветители
  • Подбраните растителни екстракти, които успокояват и заздравяват кожата  
  • Отсъствието на консерванти, в съответствие с европейската директива за козметичните продукти

Емулсия за свръхчувствителна кожа sylver spray

Тази микроемулсия за лице и тяло е предназначена за успокояване на свръхчувствителна кожа, подложена на стрес. Тя е източник на облекчение и грижа за раздразнената кожа. Активните съставки са от естествен произход и допринасят за успокояване и защита на кожата.   ЗА ПРОДАЖБА ДО КРАЕН ПОТРЕБИТЕЛ ПРОДУКТ                  – Концентрирана микроемулсия под формата на спрей за …

Разгледайте страницата »

Лосион за лице и тяло при свръхчувствителна кожа

Патентованата база на продукта, отговаряща на човешката кожа, е формулирана така, че да успокоява при свръхчувствителност и да помага за възстановяване на функциите на липидната бариера. Всички използвани активни съставки са с естествен произход и помагат за успокояване и защита на раздразнената кожа.   микросребро, биологично алое вера, хиалуронова киселина, бизаболол, урея, дъб, биологично СЪСТАВКИ                    …

Разгледайте страницата »