↑ Връщане към Dr.Belter cosmetic

Intensa med-Dermotec концентрати за микронидлинг

Хиалуронов 3D – за интензивна хидратация и подобряване на кожния тургор 

Хиалуронов | Сияйност – за по-лъчезарен вид и изсветляване на пигментните петна

Хиалуронов | Против стареене – за по-висока плътност и стимулиране на синтеза на колаген

В днешно време използването на апаратура за прилагане на съвременните технологии е неизменна част  от ежедневната ни работа. За клиентите ни това означава по-висока ефективност и качество на извършваните процедури.

С цел постигане на оптимални резултати, компанията DR.BELTER® COSMETIC разработи в своята заводска лаборатория нови концентрати за прилагане със специална апаратура, които могат да се използват с много различни козметични технологии и да се адаптират за постигане на различни ефекти.  

Концентратите са максимално изчистени и съдържат ограничен брой иновационни и специално разработени активни съставки, с което осигуряват отлична ефективност и безопасност при приложение.   

Трите нови концентрата intensa®-med DermoTec са предназначени за различни нужди и състояния на кожата. Всички разработени от нас препарати се тестват в сътрудничество с немските производители на оборудването.  

  • Хидратиращи процедури на място в козметичните салони с помощта на различни технологии за подобряване на абсорбцията – микродермабразио, микронидлинг (терапия с микроигли), студен (нискоинтензивен) лазер, ултразвук, радиочестотна и галванотерапия.  

Отговарят на концепцията GreenTec Concept®:

Без минерални и силиконови масла

  • Без парфюми и оцветители
  • Без полиетилен гликол и консерванти   

Без съставки от животински произход

Концентрат DermoTec – Хиалуронов 3D,

Препарат за подобряване на хидратацията с кръстосано свър- зана хиалуронова киселина за оптимален тургор на кожата. – ампула с професионален гел за хидратация на основата на чиста хиалуронова киселина – медицинска концепция за красота с процедури с техниче- ска апаратура и последващи грижи полярност (-) – краен потребител: ампула 9 мл за многократна употреба; професионална …

Разгледайте страницата »

Концентрат DermoTec – Хиалуронов | Против стареене,

Засилване на колагена с LiftoninExpert® за кожа с по-висока плътност и еластичност. – ампула професионален гел за възвръщане на плътността на основата на чиста хиалуронова киселина – медицинска концепция за красота с процедури с техниче- ска апаратура и последващи грижи – полярност (-) – краен потребител: ампула 9 мл за многократна употреба; професионална употреба: ампула …

Разгледайте страницата »

Концентрат DermoTec – Хиалуронов | Сияй- ност,

По-сияйна кожа с ХК – алфа линоленов комплекс за равен тен, без пигментни петна. Основни съставки: – късоверижна и дълговерижна хиалуронова киселина, – кръстосано свързана хиалуронова киселина Тип кожа: – за суха кожа – кожа с хиперпригментация или нежелана пигментация Въздействие и свойства: – образува депа за хидратация в различните кожни слоеве – избелващият комплекс …

Разгледайте страницата »