Dr.Belter cosmetic

  Dr.Belter cosmetic повече от 40 години  разработка и иновации в  професионална козметика за грижа на кожата. Има няколко неща, които отличават нашата козметика от другите, за които си струва да знаете.
ЕФИКАСНОСТ
Разполагаме с иновативна лаборатория в Германия , където непрекъснато тестваме нови съставки и тяхното благоприятно въздействие върху кожата. За нас ясното подобрение на външния вид на кожата не означава само ефективно намаляване на признаците на стареене. Нашите специализирани козметични линии ефективно се борят със сериозни кожни проблеми , като: акне, свръхчувствителност , атопичен дерматит , алергии, белези и вредното влияние на слънчевата светлина.   НАТУРАЛЕН СЪСТАВ Ние последователно задълбочаваме философията на GreenTec в продължение на много години . Това е концепция за съчетаване на естествени суровини от натурална козметика с най-ефективните медицински съставки. Това е идеално решение за всички, които от една страна искат да използват натурални продукти, а от друга искат видими резултати и иновативни, полезни съставки. Ние се погрижихме за околната среда, като черпихме от природата по устойчив, екологичен начин много преди това да стане модерно.  В  нашите продукти ще намерите:
 • съставки с 95-100% естествен произход,
 • органични масла и растителни съставки,
 • промедицински съставки – стволови клетки, изофлавони,
 • собствени уникални съставки, разработени в нашата лаборатория – Belisomy AP и Belisomy EGF,
 • биомиметични вещества, наподобяващи състава на естествената кожа, толкова перфектно абсорбирани от нея – това е дерматологичната DLS основа.
 Нашите продукти не съдържат:
 •  парабени, силикони, минерални масла,
 • палмово масло,
 • синтетични абразивни частици (появяващи се в пилинг на други марки),
 • алуминий (често използван в дезодоранти),
 • до голяма степен също от животински съставки.
 • ПОДХОД КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА
Ние черпим много от откритията на природните науки и затова се чувстваме длъжни да действаме в полза на околната среда. Мисленето ни далеч надхвърля категориите бизнес дейност. Ето защо ние предприемаме такива важни въпроси като работа за защита на тропическите гори (отказахме се от палмовото масло) , принципите на честната игра в световната търговия и  защитата на видовете . И разбира се, ние не тестваме козметика върху животни! През годините взехме много важни решения, намалявайки съставките, които може да са дали бързи резултати, но биха могли да имат катастрофални дългосрочни ефекти върху кожата и здравето ви. Или изобщо не сме го избрали. Пример за такива действия беше изтеглянето на палмово масло от нашите складове.
Защо постепенно премахнахме палмовото масло?
Палмовото масло е една от най-популярните и същевременно най-евтините растителни мазнини, използвани масово в производството на храни и козметика. Разрушителното въздействие на прекомерната употреба на тази съставка е неоспоримо за нашата планета. Огромни плантации от маслени палми често се създават върху предварително унищожени (изчистени и изгорени) тропически гори и торфища. Резултатът от тази драстична сеч е нарушаването на екосистемата, както и изчезването на много видове животни, обитаващи тези райони, напр. застрашени орангутани и суматрански тигри. Унищожаването на тропическите гори също е един от значимите двигатели на изменението на климата. Повече от 1,8 милиарда тона парникови газове се отделят всяка година в резултат на деградацията и изгарянето на влажните зони на Индонезия. Това представлява над 4% от техните глобални емисии. Ето защо, от загриженост за доброто на околната среда, ние изтеглихме палмовото масло от състава на нашите продукти. Вярваме, че съдбата на нашата планета до голяма степен зависи от човешките действия. Затова решихме да спрем да използваме съставката, чието придобиване води до сериозни заплахи за света на растенията и животните, а също така допринася за опасни климатични промени.
Вашето здраве и бъдещето на нашата планета са наш приоритет. Затова винаги ще се грижим за тях.